(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Канада відносно безпечна. Проблема в тому, шо дуже багато реклами і дуже багато блогерів, які ше в рожевих окулярах чешуть, ніби тут капєц як безпечно. Насправді ні. Насправді тут безпечніше, ніж в США, нема відвертих гетто. Але якщо ви поселитися в неблагополучному районі - то вам може бути стрьомно там жити. Ми перший місяць по незнанні жили в найдешевшому районі Монреаля. Дружина боялася ввечері пройтися з дитиною на майданчик, бо вічно то якісь наріки в конвульсіях, то якась точка недалеко і там якісь тіпи вічно шось купляють, то секс працівниці. Той треш взагалі був не подібний на то, шо ті блогери розказують про капець безпечну країну. Тут є проблема з безхатьками, але вони зазвичай не конфліктні. Тут теж є кримінал, в нас на районі в групі пишуть, шо вже кілька домів обчистили троє підлітків. До когось ломилися, коли господиня була дома. Казала, шо повезло, шо її собака їх злякала. Тут крадуть машини, досить часто в новинах. Тут відносно рідко, але буває в новинах шо якась стрілянина, або поножовщина. І окремий вид: тут не мають права лікувати людину, якщо вона не хоче. І нема ізоляції ментально хворих людей, тому дуже рідко, але буває, шо якийсь ментал наробить шось жорстоке. І буває, шо було за нього відомо, але його не лікували і не ізольовували, як то прийнято в Україні. Знаю по собі, шо багато проблем вирішиться, якшо будете їздити на авто і жити в хорошому районі. То основні проблеми, які прийшли в голову. А так, то тут дійсно відносно безпечно. Я забув закрити вікно в машині, запаркувався напроти магазину, в машині був рюкзак зі всіма документами біля відкритого вікна. Приходжу за годину - рюкзак на місці. І таких історій багато теж. Просто не будуйте собі рожевих замків.
-
Навіть не знаю. Ну я би не задумувався. Ну і кричати, наробити шум. Канадці на відмінну від наших скоріш за все визвуть поліцію. Тут в нас на районі діти каталися на ковзанах по озері, але там заборонено - то їх мама возмущалася в ФБ, кому вони заважали, нашо визвали поліцію...) Короткоствол недавно заборонили
-
uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D1%96%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9_%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%8E
-
Типу хтось зайшов до тебе в будинок/хтось тебе торкається і тд?
-
А які закони щодо самооборони?
-
А газові балончики дозволені?
-
На рахунок торкається - тут один з найдорожчих районів, але недавно було аж два випадки секшуал асалт: то якийсь тіп, безхатько вроді, приставав до малолітньої на майданчику, то не так далеко, якийсь тіп приставав до одиноких велосипедисток на безлюдному трейлі... Так таке... Другого індитифікували, чи когось з них зловили - не знаю...
-
+ играю в Ramsden Park или Riverdale Park East
-
Почитай, на скільки років беруть в UK. :) Ситуація з житлом - всі хочуть інвестувати і виграти купу бабла на Рівному місці :) і кожен робить то, в шо вірить, шо принесе йому купу бабла. Хто - в житло, хто в біткоїни, хто ше в шось. Навіть типовий спам тут - то типу хтось розказує, шо знає секретну стратегію, як заробити купу грошей на інвестиціях :)
-
Поділіться посиланням якщо хтось знає хороший сайт з теоретичними тестами водіння у Квебеку щоб попрактикуватися перед здачею
-
Ванкувер, проживание 2х взрослых: Аренда Кварты (1 bedroom) - 2375 Hydro (электроэнергия) = 30 Инет телус - 61 Fido (моб связь на 2х)= 84 Проездные (на 2х) = 210 Продукты в супермаркете - 1000 Кафе (кофе, выпечка, суши) - 500 Итого: 4260 все цены в CAD