(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вот смотри как интересно сейчас. В Канаду приехало море людей из Украины. Казалось бы Канада в G7, GDP огромное, все прекрасно на графиках. Но очень много украинцев почему то заметили что в Украине у них был уровень жизни не сильно хуже, а может и лучше. И уехали назад. Парадокс?
-
Питання не в якості доріг
-
Не бачу парадоксу взагалі. Імміграція то важко, країни дуже різні, пріоритети також. В мене є знайомий який зі штатів повернувся в Україну бо там копи не беруть а він полюбляє швидкість, жити без того не зміг. GDP це як раз про середній рівень життя, в усіх. Це показник розвитку економіки і сервісів який купа чого визначає. Те що в Україні за рахунок внутрішньої фінансової імміграції невелика група населення пригає в 5-10 разів за середнє аж ніяк не робить її розвиненою, бо купа всього там просто не існує, інші речі тільки в початковому виглчді
-
Розвиненої фінансової системи та інфраструктури, верховенства права. Ці дві речі практично не дають розвиватися нічому іншому і гублять навіть тих хто все ж таки погодився вкластися. Простий примірник запуск 4г мережі, в Україні її запустили однією з останніх в світі, про 5г навіть не згадую. Це в свою чергу блокує iot як класс
-
На яку станцію метро я можу спуститися з дитячою коляскою?
-
Да камон. Поза європейської кухні тільки трохи японської.
-
Поза Київом практично нічого немає. В самому Київі немає транспортної інфраструктури, дуже погана екологія. Взагалі проблеми з медициною, будь чим міжнародним (рух коштів, товарів тощо), освітою.
-
Тобто сфера розваг ще більш менш розвинена, але Україна не може жити з діснейленду
-
Привіт! Може не дуже по темі в IT спільноті) Але можливо хтось має досвід проходження курсів англійскоі в Торонто? Бачу доволі багато программ для українців й загальних для ньюкамерів. Потрібна порада як ви вибирали чи відгук які гарні, дуже бажано безкоштовні або за помірну ціну. Локація Етобіко Торонто, для дорослоі людини Дякую!
-
Не береться, перевірено колегами.
-
Доречі, додам що в цілому там торти мусові з фруктами непогані(нам подобається що вони не так сильно пересолоджені як місцеві в середньому)