(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
От не ресторан http://www.puccibrothers.ca, смачно, чисто, персонал зробив маленьке шоу для дітей поки чекали
-
Я все ще помічаю різницю між бургером і гарною маринарою
-
Та купа гарних місць тут, просто потрібен час поки око навчиться обирати
-
То може просто за домом сум і ресторани недочого?
-
Лондон. Просто місця де були нещодавно
-
Сум за домом то одне. А інші обставини не зміниш. От з Оттави повернулася. В готелі басейн, точніше два. Після прогулянки містом йду з дитиною в басейн і маю надію що буде краще ніж в аквапарку на Ніагарі. І що я бачу? Те саме. Люди в басейнах у вуличному взутті, плавають у джинсових шортах і я розумію що ці шорти годину тому сиділи на траві в парку біля Парламент хілл. Зимою в басейні на Ніагарі половина народу в зимових ботинках. Там де діти босиком з одного басейну до іншого. Шуби з куртками теж біля басейнів. Я відчувала себе на Барабашово. І так куди не зайди, окрім природи. Інша культура, я розумію. Але якщо з ресторанами то можна знайти, то з басейнами думаю це складно,чи нереально. От в Альберті в мене теж готель з басейном буде. Подивлюся як на 7 ночей за 5т дол там народ відпочиває
-
Просто, шоб зорієнтувати, бо я колись дивився на Калгарі. В самій Отаві не легко найти хороші сімейні райони в класичному розумінні(хороші сусіди, хороші школи, тавнхауси). Принаймні я не зміг. ІТ тусить в Канаті, тут типу бізнес інкубатор. І вот є просто Каната з цінами на будинки 700-900, а є Каната Лейкс, хороший район Канати. З цінами на будинки овер мільйон. Того, якшо ціни по-моєму то зовсім не дешевше Калгарі, але можу помилятися. Ну, але якби ціни на житло - то не єдине, шо не подобається в Калгарі - тоді велкам!