(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
‼Після війни з Європи повернеться тільки половина українських жінок та дітей — соціолог Елла Лібанова В інтерв'ю УП соціолог розповіла, що після Балканських війн повернулася лише третина біженців. Щодо українців, вона сподівається на 50-60%. Щоб населення України не скорочувалось, кожна українська жінка має народити хоча б 2,15 дитини. В 2022 цей показник був 0,9. У 2023 очікують найнижчий рівень народжуваності в історії, що в майбутньому може спровокувати демографічну катастрофу. ПОДПИСАТЬСЯ
-
Він є, але серед не великого кола осіб. Саме тому тут нема в популярних брендах колаборацій, останніх колекцій, нема моднявих європейських брендів і саме так обґрунтував свій вихід Nordstorm, їм просто не вигідно тут представляти те, що не покупається. Я думаю це зрозуміло. В Україні мені навіть не треба було модних блогерів читати, достатньо вийти біля власного під'їзда посидіти 20 хвилин і понаблюдати за сусідами, і я в темі що в тренді в цьому сезоні. Навіть в центр не треба було їхати на якусь тусню, достатньо біля дома. Тут окрім крокс, або взимку крокс з носками та легінсів нічого не побачиш особо. Інші інтереси просто у людей і всьо
-
@sdwvit
-
В чаті всі знають що є бот для пошуку термінів
-
Продакти чи Проджекти? я досі вагаюсь який НОК для Продакт менеджерів.
-
Ну в свежих у него хоть планы появились, а до этого...
-
Грустно вообще его сообщения читать
-
Тут більшість заможних не живуть в квартирах, потрібно сидіти біля гарного ресторану щоб побачити
-
Даудов и Алаудинов подключились к накату на Пригожина. ▪️За такие заявления во Вторую мировую войну сразу поставили бы к стенке. ▪️Не забывай, Женя, благодаря кому у тебя частная военная компания, благодаря кому у тебя самолёты, вертолёты, РСЗО. Да с таким вооружением, ещё 50 тысяч бойцов, плюс все заключённые всех тюрем, и ты ещё заявляешь... Ирония в том, что когда эти "герои" начнут палить друг в друга и делить шкуру медведя, единственной защитой для россиян могли бы стать дисциплинированные Вооружённые силы Украины, я не шучу. Вопрос лишь в том, будет ли это делать Украина.