(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну от мене на галері з таким майндсетом поставили за делівері підчищати, бо тим похуй було, самому гіршому змісті. з 9 проектів які були розробленів всередині жоден не пройшов без проблем, всюди вилізало "в мене в тікеті не написано було", хоча в загальному описі системи всюди ледь не червоними великими літерами були прописані NFR
-
То мабуть тренується на пєт проєктах той майндсет
-
Коротше всім пофіг на результат аби зробити таски а що воно не буде працювати ну то не наша справа(
-
Потім як я написав шефу він казав що команда працює працює але заделіверити щось адекватне не може і дуже радів що я можу працювати з ним хоч із Канади
-
Тре просто мати бажання, натхнення і не бути вигорівшим в 0. Тобто це вже інший рівень в піраміді Маслоу ) якщо людині потрібні гроші на їжу і ночівлю, то який там продакт майндсет, нема коли про це думати, три галери одночасно і т.д.
-
Скиньте і мені будь ласка. Дякую.
-
от про це й кажу
-
Було 3 фрілансер прожектами одночасно і в кожному треба було результат щоб ще гарні відгуки були
-
Ні таке не практикую
-
Я маю по TFSA брошюру від Canada Life, мені схоже на звичайний депозит) треба на youtube мабуть глянути деталі, бо консультант з таким акцентом був, що наче заїка, по пів речення зажовувала і прохання говорити повільніше згоджувалася і продовжувала так само 😐
-
@darkelfgirl можу про нейронки розпитати mid journey?
-
❗️Пригожин: Минобороны заминировали ЧВК "Вагнер" пути отхода из Бахмута. "Со стороны ВСУ провокаций в наш адрес не наблюдается. Сюрпризы нас ждали с другой стороны. Мы обнаружили около десятка мест, где были размещены различные взрывные устройства, начиная от сотен противотанковых мин, и заканчивая тоннами пластида - заряда от так называемых "Змеев Горынычей". Мы провели следственные действия совместно с правоохранительными органами. Те, кто закладывали эти заряды - это были представители Минобороны. На вопрос, для чего вы это делали, они тыкают пальцем вверх. Данные снаряды не было необходимости укладывать для того, чтобы сдержать противника, так как это находится в тыловой зоне. Поэтому можно предполагать, что данными зарядами хотели встретить подразделения ЧВК "Вагнер". __ Ого.
-
В tfsa може бути майже все що завгодно , це тип оподаткування
-
У кого скільки акаунт відкривали у questrade в мене вже 4й день пише review?
-
Но у меня только 1 месяц амекса будет канадского, так что я думаю все-равно отказ прилетит))
-
Там как раз доп бонус на хилтон карту где-то 6 июля сгорает, может успею податься, очень заряженные у них Хилтон карты