(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не знаю поки що, але я знайшов в Галіфаксі поки що кращі суші в Канаді. Кращі ніж в частині Монреалю, в Оттаві, в Торонто і в Квебек сіті 🫡
-
Потому что нет смысла в машине тогда особого
-
Це тому що ти юний і гарячий, від тебе не чекали розсудливого водіння Наскількі я пам‘ятаю тобі було менше 25 тоді(я просто пам‘ятаю той тред і те як ти казав що машина це надто дорого)
-
Да, те що вони дешевші це перевага Але ти володієш не майкрософтом, а якимось посиланням на нього. Нфт якесь, як на мене. Я б розглядала його якби не могла купити майкрософт, але я могу, тому для чого ці пляски
-
Та я сам не знаю ;) що не сподобалось так це те що при купівлі стоку є додатковий відсоток на конвертації кад в юсд, cdr дешевші тому на умовну штуку можна більше купити якогось майкрософту ніж якщо купувати сток, менше проблем потім з податками та як коли купуєш стоки то треба потом при розрахунках заморозити знову з курсом
-
Когда ИИ поубивает всех человеков, следующую цивилизацию будут строить еноты)))
-
Найкращі суші в Україні я їла в Мелітополі :)
-
Так. А є такий сезон дарів моря у Ванкувері?
-
Трохи незрозуміло. Адмін сам відправляв або знає і може порекомендувати того хто возив?
-
тобто ти хочешь сказати, що ті тікети ще читати треба? Я вже 10 років працюю і зажди тільно заголовок читаю