(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
4. third-party individuals indicating the service provided along with payment details - service provided - це акти робіт? Частина payment details - що це?
-
3. evidence of self-employment income - виписка з фоп рахунку приватбанка підходить?
-
2. articles of incorporation or other evidence of business ownership - тобто маю надати два завірених переклади документів: - виписка із Єдинного державного реєстру - витяг з реєстру платників єдинного податку (перелік КВЕДів)
-
Ага, "пастка санітара", я ще в 2019 як клоуна вибрали хотів виїхати. Пройшов співбесіду, взяли на роботу в Данію. А потім ковід. Не встиг вилетіти, найм зупинили. Потім пішов бум на ІТшку, високі ЗП. Коли з Данії повернулися з офером уже це і не виглядало так цікаво. А потім відкрилися потроху кордони, почалися подорожі стало якось цікавіше. Сильно більше грошей став заробляти і думав що можна себе оточити комфортом в Україні. Але вже тоді були перші дзвіночки, коли у нас за ковіду вакцину не можна було дістати і ми їздили в Румунію щоб кольнутися пфайзером. Тоді друг сказав що капець у нас помийка. Потім загинуло кілька знайомих в безглуздих аваріях. Потім вся оця істерія з шашликами на травневі ну і власне 24. Чи стане Україна краще? Думаю так. Чи стануть кращими люди? Мабуть, але точно не скоро. І поки це все мінятиметься кращі роки життя пройдуть
-
1. reference or experience letter
-
Підкажіть будь ласка ті хто вже отримав PR, чи правильно я розумію, по ссилці www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html бачу що маючи ФОП досвід при подачі на PR маю подати наступне:
-
Даже дороже чем в Германии
-
Да-да, я видел эти видосы что в Испании работник в такие же деньги обходится
-
А в чем профит? Везде в Европе много же
-
Ну по большому счету недвига реально была единственным местом для инвестиций