(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
От таке наприклад організували blockchainua.com/en/
-
Nft рахується? Дякую, думаю, мені туди поки не треба. Маю трохи упередженне ставлення до закритих клубів по інвайтам, відтоді як мене в шостому класі не взяли в хор
-
Закрита, тільки по запрошеннях. Щоб отримати запрошення потрібно мати якесь відношення до кріпти
-
Ну якщо ти зробила платформу для генерації чи фонд на них - так
-
Ребят кто подавался на В1/В2 Подскажите плиз appointment letter это appointment confirmation которые ты получаешь после записи на эпоинтмент?
-
От наприклад хлопці Nft котиками наколядовали 345к $ для ЗСУ uacatsdivision.com
-
Кажуть були переговори, власник залуатвся давати дозвіл
-
Я б сказав цілорічно, всю зиму була дешева мексиканська і американська полуниця
-
О чем не говорят о достоинстве Канады в ютуб роликах? Сезон клубники с мая по октябрь.
-
курси треба пройти по акуа, але такі щоб розуміти мову програмування на базовому рівні, які класи по яким папкам кидати, і як правильно насетапити пайплайн шоб на ізі підкидати туда тест сюти або вибирати тести які хоч ранити, а ще краще щоб в тікет менеджмент підкинути кі ворд який буде автоматично тригерити пайплайн з сютом і автоматично мержджити бренчі і закривати тікет з коментами, лінками на тест сюти і скріншотами, то курси таки треба
-
Как раз на сезон ураганов)
-
бо з останнього мого проекта чуваки тоже чатджіпіті тільки юзали, в них був тайил сеньйор- акуа-хуя тощо, і наплрдили всі локатори в статичні змінні які забивали стек, і вилітала стекофрфлов, коли я їм казав того не робити бо ноно казали що їм так зручно, а я їх мав слухати, бо ж єпам, бо ж клієнт