(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Больше года
-
Смешно, да Осложнения на синусах могут влиять на зрение, а ещё и всякие менингиты и тому подобное могут развится
-
Я плачу податки тільки в Манітобі. З моменту приїзду в Канаду ще ніде не працював. Планую знайти роботу в ІТ з офісом в Манітобі, а щодо планів по тому, як оформлюватися - то це питання для мене поки що не вивчене. А що, якщо віддалено з Манітоби працювати на іншу провінцію, то потрібно буде податки і там, і там сплачувати?
-
Я плачу податки тільки в Манітобі. З моменту приїзду в Канаду ще ніде не працював. Планую знайти роботу в ІТ з офісом в Манітобі, а щодо планів по тому, як оформлюватися - то це питання для мене поки що не вивчене. А що, якщо віддалено з Манітоби працювати на іншу провінцію, то потрібно буде податки і там, і там сплачувати?
-
на первом фото у пачки денег справа розовая резинка, на втором желтая
-
Типа такого? www.amazon.ca/KSGER-Soldering-Temperature-Controller-Electric/dp/B07Q1B1Q5N
-
Ні, емплої платить податки тільки в своїй провінції. Є нюанс, фірма з іншої провінції може не захотіти платити в вашу провінцію. Тоді вона платить в себе з тими податками, шо в них. Після закінчення року ви продаєте декларацію і податкова все перераховує. Тому, якшо хтось працює на фірму в іншій провінції, а вона веде бухгалтерію тільки так, ніби ви знаходитесь там же, то буває, шо людям вертають багато після закінчення року, але і буває, шо прийдеться відчутно до платити, якшо в вашій провінції високі податки, а працювали на Альберту чи БС
-
А, оце ні) там як в Канаді, навіть гірше, бо в Канаді магазинів в маленьких містечках більше та автобуси можуть їздити. Але. Містечки всі одне за одним, старовинні, гарні, багато місцевих ресторанчиків, дуже смачна їжа та найгарніші замки. Транспорту просто нема🤷♀️
-
Что за хуйня с али?