(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Аххх кэнэда
-
Лол я джуном столько получал в Польше
-
Аа понял. Интересная кстати у тебя ситуация с языком Большой на него в теории спрос здесь?
-
Дико тут. Коли до мене писали HR, чи там знайомі говорили що порекомендують, то багато вирячували очі і казали: "Яка така мова Гоу?", "Певно ще сира". А прям кумедне: "Так так я знаю, це тіпа JS фреймворк але схоже на мову програмування". Звісно в Калґарі 3 місяці тому комуні Гошників з'явилося. Тут радше найдеш вакансію з Cobol, Perl, чи Paskal ніж з чомось сучасним. 2 рази мені траплявся HR, який пояснював мені, що треба не тільки код писати, а ще ТЕСТИ і знати доцкер, СІ/СіДі)) Тобто було неприємно. 1. Вона не прочитала моє резюме 2. Вона не хотіла чути, що я їй відповідав. Типу, ти там приїхав зі своєї недорозвинутої країни, ти не шариш. Або шеф у столярному цеху хотів мене вразити безключовим доступом в авто🤣🤣🤣👍
-
А у тебя есть какие-то проекты или чисто резюме?
-
У мене в резюме весь набір джентельмена. Всі технології з якими я працював. Розробляв тулзу типу Circle CI, яка має фічу Гардена швидкої перегрузки контейнерів.
-
Ну терраформ кстати говоря за пол дня на ура. Очень простая штука. А интеграционные тесты вроде везде просят 🧐
-
Так от діло в тому, що це давно вже є нормою, коли девелопер заднього кінця, пайплайни фіксає, настроює інтеграційні тести, чи тюнить ту ж тераформу.
-
Попробуй может добавить эти ключевые слова в резюме. Может реально изменится картина, хотя б того что основные основы знаешь
-
Ну нормально. Я и джавист, и пайпланист, и девопс и кубернетист. Нихуя кроме первого нормально не умею, но прям все очень хотят что бы все делал. На качество вообще пох
-
Коли більше 100 мікросервісів інтеграційні тести багато часу забирають.
-
Я в польше когда искал работу тоже было 7 вакансий на всю страны с месячной давностью Надо отсылать просто везде. Самые большие шансы на вакансия на мидла. ПРосто собес надо нормально пройти и показать какой-то топ проект
-
Да то фигня всё
-
А на каком основании в ЮК быть?
-
в процентики переведи
-
и вот как PR получать с таким убогим рынком работы? все нормальные варианты - remote на компанию из США, местные предлагают какой-то такой шлак, что это пиздец просто. шутка про уйти в пламберы уже и не выглядит такой шуткой))