(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та оон пітухи це давно було ясно. Так само як і всі оці всраті екоактивісти. Перед ковідом дружно кукарікали що ой ай треба берегти планету, кричали - хов дер ю. А зараз коли почалася активна війна в Європі яка несе в сотні разів страшніший вплив на екологію мовчать. І після дамби теж мовчать.
-
Це піста. Ще один мінус Калгарі ( для особливо чутливих до повітря)
-
привіз їм тополю та поміняв на кукурудзу)
-
Тут і так дихати немає чим а вони тополь насаджали, унікально. Це мабуть Хрущов приїздив особисто садити
-
Кстати у вас как-то их прям дофига в Калгари. В BC я столько не видел пока.
-
я в Києві любила пускати так званих дракончиків, підпалюєш пух і він вжжжжжжжж але тут якось очково таке робити)
-
Канада в топі по розсаджуванню тополь 🤬
-
Лолчік
-
Ага, вони так її походу люблять що сніг собі навіть влітку імітують)
-
Уже нет сечи терпеть эти борошна. Я пока не в Калгари.
-
потерпи до зимы))
-
все, сдулся срачик, аэрофобия это не так интересно как менеджеры vs говнокодеры или сколько денег мог накопить украинский айтишник, или хотя бы "ебловали вы или нет перед войной и кого считать ебловавшим"
-
Hi are you looking for a job in Canada *Candidate with PR holder and Citizen will get privilege.* We have below Hybrid positions in Canada only Position: 1- LMS/VAM Developer with Dev-ops skills Position: 2- LMS Functional Tester Position: 3- LMS Platform Product Manager Position:4-HR Coordinator. . Position:5-Entry level Virtual Assistant Thanks Forman (Bharath) (It will be great help if you can refer someone for the same in case you are not available)
-
у мене як раз обід, з інтересом читаю)
-
А ты где живёшь?