(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Небольшая подборка по сервисам, возможно будет полезно 1. ResumAl: Get your resume written and formatted 2. ResumeWorded: Optimize your Linkedin profile with Al 3. Rezi: Optimize, format and write your next resume using this tool 4.Simplify jobs: Autofill job applications to save time 5. Teal: Track all you job applications in one place 6. Secta Labs: Generate professional headshots with Al 7. Ramped: Auto apply to jobs based on your profile 8. CareerFlow.ai: Track job applications, and optimize Linkedin profile 9. Kickresume: Build a resume using Al and find matching jobs 10. Massive: Analyze every aspect of a company before apply 11. Iryiton.ai: Turn your normal photos into a professional headshot 12. LoopCV-pro: Mass apply to jobs want by uploading your CV 13. Hiration: Get your resume scanned and optimized 14.Big Interview: Get actionable step-by-step training on interviews 15. Epicareer: Check your resume score and get jobs recommendations > http://epca.in/getjob_now
-
так за такую логікою ми всі в Україні були контрактори, на ФОП 3тя група )
-
мм, яка компенсація за сікліви, втф?
-
Не очевидно.
-
дякую, я в курсі
-
Народ підскажіть пліс. Працюю на єпам ЮК. Дав їм 30 денний нотіс як і прописано в контракті, але після розмови з Рмом/менеджером він почав розказувати шо вот типу тебе можуть попросити взяти на той нотіс (30днів) відпуск бо я в єпамі на бенчі і мені зп останню не виплатять, про сікліви яких накапало на ще одну зп я теж можу не розраховувати компенсацію. Підскажіть плс це якась ж діч, що компенсацію за сік ліви не виплатять і хочуть щоб я брав відпустку , бо я на бенчі? В контракті нічого такого немає, про що вони співають.
-
Контрактор у Канаді це: Працює від таски до таски з максимально короткий час. Твій емплоєр буде старатись з тебе витиснути максимум, бо тобі платять за час. Контрактор - це як сантехнік, якого покликали в компанію полагодити трубопровід.
-
в компанії не було тасок, кожен раз голову ломав, що би ще такого йому дати. ЦЕ коли я в Датаарт працював ще було.
-
щось навеньке. Сідив хуйі пинав на бенчі, рахував скільки там ще відпустки за хуйєпінаніє накапало, а теперь питає як йому грошима цю відпустку забрати. Я нічого не пропустив?
-
Это ещё быстро Жене через месяца 3
-
Loblaw таке пропонує контракторам, правда і компенсація нижче ринку