(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ку всем! Подскажите какой документ подтверждает право собственности на автомобиль?
-
Для тех кто боится возраста
-
Я тут напевне не найкращий порадник :) Ні те ні інше не буде зайвим. Selenium як і з java так і з python дасть добру основу для автоматизації. В нас взагалі Kataon з groovy використовується для UI тестів, воно до неподобства просте
-
Підкажіть будь-ласка, якби ви могли дати пораду усім починаючим автоматизаторам: то Selenium with Python було б добре знати для автоматизаціі регресійних тестів наприклад? Бо я почала писати автотести на Python (для себе, тренуюся), але не знаю чи взагалі то комусь знадобиться на ринку праці. Чи може краще Java вчити? (Там я теж трохи писала), але хочу знати щось одне, але вже глибше. Дякую :)
-
тут я хз, этим уже мой друг занимается
-
У понеділок в мене дзвінок з приймальною комісією Carleton University, щодо 6 місячного онлайн навчання на курсі Business Analytics and Data Visualization Boot Camp. Це не ідеально те, що треба, але дуже близько до того, що я хотіла б. Я буду рощпитувати голосом про ціну, умови. Поки що не можу нічого сказати :)
-
нуу, норм Броник мы уже передали ему
-
Штурмові хробаки-інтервенти таким темпом закінчаться… Тільки один екіпаж ПМ за один день виявив п‘ять груп, що проривалися на наші позиціі. Усі 5 зупинено. Три з п‘яти - повністю чи частково ліквідовано. Уявім собі іх загальну кількість, що багаторазово пруть, пруть та й пруть. Щоб згинути. 45 оаБр та ПМ: Очі та Жало Тихої та теплоі МАДЯР🇺🇦 19-20.01.23 t.me/robert_magyar