(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Думаю це одна з причин.
-
Будем как Северная Корея
-
Я б не зовсім погоджувався з обойма пунктами. 1 Давайте залишимо клімат поза картиною, це дуже суб'єктивна річ. Багато жителів Альберти люблять багато сонячного світла і не проти снігу. 2 Це найбільша проблема Альберти - залежність від цін на O&G. І дійсно, в Едмонтоні рівень злочинності був прив'язаний до ціни на нафту WTI. globalnews.ca/news/2246132/edmonton-faces-crime-spike-due-to-oilpatch-woes/ Однак з точки зору індексу злочинності справи у Калгарі все ще набагато краще, ніж у Ванкувера. У Калгарі об'єктивно менше злочинності. www.numbeo.com/crime/compare_cities.jsp?country1=Canada&city1=Calgary&country2=Canada&city2=Vancouver
-
Так, є нюанси, згідний. Ви вище категорично написали, шо не бачите сенсу в Торонто і Ванкувері, того я і відписую, шо я би не був такий категоричний і за Альберту) Я взагалі вибрав Оттаву, так, як ні диких цін не хочеться, ні клімату з нюансами. Кожному своє...)
-
Не совсем понимаю суть сравнения, если я люблю жить в Онтарио/Ванкувере из-за этих пунктов мне обязательно нужно попасть в Альберту? Вверху правильно отметили, что покупку жилья и жизни , у которых не хватает денег на то жилье, в провинциях которых они хотят жить — едут в более дешевые. Но если у людей есть деньги жить там, где они хотят, зачем выбирать Альберту? (Если они в ней не хотят жить)
-
Думаю, сперечатися про симпатії і антипатії безглуздо - тут справа тильки в смаку. Я хотів показати своє порівняння різних measurable факторів - рівня злочинності, вартості житла тощо Це в плюс тому, хто буде це читати, намагаючись вирішити, в якому місті та провінції оселитися. Я думаю, яким би не був вибір, кожен все одно повинен порівнювати його для себе, оскільки суб'єктивні симпатії/антипатії іноді можуть бути важливішими за об'єктивні порівняння.
-
Is it a financial advice?