(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
"Это не секрет, что одной из главных целей украинского контрнаступления было стратегическое уменьшение российских баз снабжения и ключевых дорожных соединений. Посмотрите на карту. Все поражённые крупные цели пролегают вдоль главных путей снабжения (ж/д мост в Якимовке, ж/д станция "Партизаны" и склады в Рыково, база в Геническе, мост через Чонгарский пролив, Бердянск). И многие из них уже превратились в пыль. Оккупированные части Запорожской и Херсонской областей методично изолируются и поражаются, аналогично тому, как это делалось с Херсоном, который был в итоге освобождён. Это именно то, как вы должны наносить удары стратегического масштаба перед тем, как посылать в бой тяжёлые войска". OSINT-аналитик Tendar в переводе @ToBeOr_Official
-
Може таке бути:) але у мене були і конструктивні розмови :) треба перегрібати купу всього в пошуку) на свою нову роботу виходжу в понеділок, так що уже мало мотивації проходити всі ці NPC діалоги:) проте думаю що комусь можливо це все ще корисно, тому краще закинути ніж не закинути :)
-
В мене від того сайту, точніше від капчі, вже мозок в кашку перетворився)
-
Пробувати піймати слот на сайті
-
В Испании такие штуки краткосрочной арендой обходят)
-
Привіт всім, підкажіть будь ласка хто зустрічався з подібною ситуацією. Буду брати в оренду u-haul van він іде двомісний, але мені потрібно ще одного пасажира забрати. Я ж не можу в кузові його везти правильно? Маю на увазі всього 3 людини
-
Просто цікаво, як воно тут регулюється, може штрафи які, цікаво скільки)
-
Зрозумів, дякую) Запитаю про більший вен)
-
Неможна. Але можна взяти бідьший вен де 3 місьця
-
Ну типу не можеш, але якщо нікому не скажеш 😅 але людина має бути психологічно готова їхати в кузові лол
-
Ну і на трасу я б не виїжджав з людиною в кузові - стрьомно
-
Лол
-
Дешевше убер