(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт. Таке запитання, як правильно платити податки з crypto income? Почитав інфу з інету, наскільки бачу платиться такий самий відсоток податку як на інший дохід, і це рахується як capital gain / loss. А якщо crypto дохід йде за надання послуг? Чи в такому випадку має бути зареєстрована компанія / self-employed? Буду вдячний за будь яку інформацію, також якщо є - поділіться контактами людей, в кого можна взяти консультацію на рахунок цієї теми. Дякую!
-
Люди, а тут було опитування хто в яке місто їде? У мене голова кругом йде від кучі інформації, я не можу поняти як вибрати місто в яке їхати, якщо ти айтішник (точніше двоє it і дитина). Всі кричать «ололо торонто це адськи дорого» а тоді куди? щоб і робота була, і не адськи дорого, і не сумно
-
Дякую
-
Я це читав, якщо в когось є ще інфа по цій темі то буду вдячний))
-
Доброго дня. Можете будь ласка скинути посилання де можна прочитати про техстрім в BC. Цікаво чи є можливість попасти під програму по нетехнічним професіям в айті
-
Внимание! В Якутии слепили из говна навоза двухметрового кролика, который может играть на барабане (тоже из навоза) Спасибо за внимание. ⚡️Мышеловка
-
Охрана объектов Не дорого