(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А как с преступностью, не сталкивались пока? А то начитаешься тут интернетов всяких
-
Всім привіт, Можливо хтось чув/шукає Андроїд Девелопера. В ІТ 10+ років, в програмуванні (Андроїд розробка) 3 роки. Зараз працюю в Accenture(в Італії) +- в листопаді переїжаю в Канаду(в Торонто) Якщо хтось шукає, або знає хто шукає можу скинути CV і рекомендаційний лист з минулої роботи. Дякую
-
Серйозні дядьки у лайнапі 👍
-
Був в Welcome Centre на зустрічі з адвокатами зі Львова що піарять свої послуги з H&C у Норс Йорк, є фотки слайдів з їх презентації з критеріями аналізу, можу скинути в приватні, якщо комусь цікаво. Їх ціна десь 6-8к. Але зараз мій друг знайшов іншого в 2 рази дешевше, пробує податися влітку. В цілому, як вони казали, це програма для тих хто ніяким боком не пролазить в ЕЕ (вік 45+) але вже набув достатньо багато звʼязків з Канадою (робота, друзі, родичі, майно, діти в школі, і т.д.) і не може повернутися на батьківщину через небезпеку або інші обставини.
-
я тобі так скажу - в Канаді не найматимуть віддалено з ЄС, їм треба SIN, work permit та місцевий телефон щоб почати процесс найму, тому приїжджай та вже на місці подашься. З таким досвідом знайдешь за пару тижнів
-
Ну я не хочу віддалено працювати, просто так як і в Європі шукають за декілька місяців думаю так само і в Канаді, якщо би з кимось зійшлись, то оффер іменно можуть зробити. P.S. В Канаді є смисл приїжати листопад/грудень і шукати роботу? Бо в Європі це типу глухі місяці
-
Брехня. SIN не треба. Місцевий номер телефону легко зробити. Про перміт кажеш що є pre authorization, достатньо людей з цього чату найшли роботу ще будучи в Європі.
-
Те що ти не чув, не означає, що їх немає. Як я казав збрехати?
-
Глухі місяці це грудень січень
-
Я про таких людей не чув, а ось ти зараз людині false expectations робишь, даючі пораду збрехати на інтерв'ю.
-
Так, сказавши що є дозвіл на роботу який ще ніхто не видав.
-
"pre authorization". І він дійсно є.
-
Дійсно багато але купа нерелевантних. От на Aqa tech lead 300+ аплікацій з пʼятниці. Адекватних з 150 які передивився 8
-
Наймаючий менеджер