(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Конкретніше. Виробництво ще й ефективність включає, і податки. Канада досить конкурентна на світовому ринку, значить ціни виправдані. Наприклад електроніка та авто тут дуже гарно дешевше ніж в Україні чи навіть в ЄС.
-
А внутрішня споживання чого ти ігноруєш? Експорт важливий для нерозвинених країн де немає внутрішнього ринку
-
Якщо інтерн може завалити всю мережу то налажав не інтерн. Те саме про топів, виявилося що хтось продовбав бекапи
-
Це найбільший ринок в світі. Але ж є не тільки один найбільший
-
Потому что тогда нельзя будет поныть
-
40 доларів таблетка від кліщів, та всяких глистів. 40-50 корм на місяць, 20-30 вкусняшки. Також вакцинування від 200 до 500 доларів, робили 5 разів за 10 місяців життя собаки. По сезону одяг, зміна ошийника, як виростає і ліжечко, коли згризає😃
-
Kafka pub sub, первое шо бросилось в глаза
-
Нещодавно історія достойна Кафки відбулася. Купила книгу, але як виявилося пізніше, є така ж сама книга ще з робочим зошитом. Звертаюсь до паблішер -дайте вартість зошита, я доплачу, а ви мені надішліть його. Відповідь: зошит окремо не надсилається, лише з книгою і він включається у вартість книги. Тобто ціна одна - як для книги так і для книги з зошитом. Я: книга в мене є, навіщо її повертати щоб знову її отримати? Вони: зошит окремо не надсилається, поверніть книгу і ми отримаємо її і надішлемо разом з зошитом. В результаті, книгу я змушена була повернути, аби знову ж її отримати. Книга 180 дол, повернення її мені обійшлось в 21 дол (з Етобіко до Місісаги). Новий пакет книги з зошитом отримала безкоштовно, але ж ця дурість включена у вартість книги. Тобто на продажі однієї одиниці товару, Канада пост заробила 70 (20+20+30) дол, замість 30 (20 книга бо важка + тоненький зошит думаю 10). І все це вчено у собівартість же.
-
Везде где меньше 380млн получается рынок мёртв?
-
це висотка?