(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всегда можно стать инвалидом, вроде несложно
-
Как вариант) ОК Приезжаю в Калгари. Сейчас работаю в роли ПМ или скрам мастера (зависит от проекта). Есть сертификат CSM и Канбан. PMI в процессе... К сожалению не знаю специйики работы на таких ролях в Канаде. Хотелось бы найти того с кем можно пообщаться, узнать детали.
-
раджу курси QATestLab, але на скільки мені відомо, для подачі на PR, вам треба буде стаж 1рік. В Канаді швидше беруть джунів з місцевих навчальних закладів. Це стосується усіх професій. Бо тут вчать того, з чим ви будете працювати. А не так як в Україні, де в універі вам кажуть забути те, що ви вчили в школі, а на роботі кажуть забути те, що ви вчили в універі. Найпростіше тут жінкам, бо їх можуть влаштувати безкоштовно, на подібні курси від жіночих організацій. В Канаді найбільш дискриміновані білі чоловіки без інвалідності. Усі решта категорії соціально захищені і мають багато пільг.
-
Привіт всім! Я вже писав в топіку QA але думаю що краще ще перепитати більш широко. Хочу освоїти IT професію, і пройти через номінацію британської колумбії. по тех стріму. Думав про QA але зараз інспектуючи вакансії бачу що мануал куа нікому не треба. Часу на навчання в мене є зараз від сили 2 місяці. Потім маємо прилітати до Канади. Відповідно питання, через яку саме тех професію краще та швидше зайти в IT, при умові обмеженого часу та при тому щоб мати змогу досить швидко влаштуватись на роботу на початкові позиції? Бо професій багато, мов програмування, необхідних скілів також багато потребують в залежності від професії, не хочеться витрати час на те що не принесе результату і все привсе вивчити також неможливо фізично. Хотілося б отримати якусь початкову позицію де можна досвід добирати та паралельно скіли качати навчаючись онлайн тощо щоб рости в професії. Дякую і знову ж таки не кидайтесь томатами))
-
Умовно кажучи, ваш пакет в CIBC дає безкоштовне зняття в банкоматах CIBC/Simplii, і дає вам два зняття в будь-яких інших банкоматах в Канаді. Трете зняття коштує, наприклад, 3 долари. Але кожне зняття може бути з додатковою комісією від Скошіі (для прикладу) в 3.5. Тобто трете зняття буде коштувати вам вже 6.5
-
укрсіб, пакет Black Edition, карта VIsa USD, знімали КАДи без комісії у банкоматі Скошії. в місяць в екв. 6000 амер. доларів. Але в день можна зняти без комісії не більше ніж на 50.000 грн. ( ~1750 CAD ) а не 100.000 грн!!! якщо розмовляти з гарячою лінією укрсіба з питанням а чому тільки 50.000 на добу, то вони скажуть, що можна ще 50.000 грн зняти за погодженням, але не з Візи, а з мастеркарду. Але на мастеркарді комісія 0,9% 🫤 якось так про курс конвертації USD - CAD - зі слів укрсибу треба дивитись тут: www.visa.co.uk/support/consumer/travel-support/exchange-rate-calculator.html
-
Є мережі (Ding-free ATM: HSBC, Manulife Bank, credit unions; Global ATM alliance: Scotia/Tangerine та закордонні банки; мережі банків; незалежні банкомати). Зазвичай певна кількість транзакцій в банкоматі своєї мережі входить в пакет або безлімітна, а інші мережі беруть комісію за зняття. Може бути так, що 2-4 зняття в мережах інших банків на місяць безкоштовні (але це не виключає комісії власника банкомату), а понад ліміт коштує власнику рахунку екстра.
-
Дивне питання напевно задам, а банкомати належать до якихось конкретних банків? Маю на увазі якщо я маю картку юсд від CIBC та знімаю у банкоматі CIBC то теоритечно комісії не буде? Чи у цьому плані в Канаді інакше працює?
-
за 10 дней нашел работу, но я тут универ заканчивал
-
А була комісія коли знімаєшь гроши з пайонір кард одразу?
-
Привет всем! Есть ли здесь, кто-то из маркетинга? Удалось ли вам найти работу в Канаде? Хотела бы ещё подробно пообщаться: как проходили резюме и т.д.?
-
Так, але наша в мрео залишилась. Її відмовились дати.