(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ніт Я неправий, і ви теж) Якщо це просто shoulder - то по нашому це скоріше лопатка Ошийок - це частина shoulder butt, яка ближча до шиї Якось так
-
Звідки взагалі пішла фішка що треба бакалаврів подавати, чітко і категорично прописано , що найвищий подавати. Мені взагалі здається, що все, що подає апостль у вас - це {id: master}
-
Шоб шо? 😊
-
З оцетом та цибулею на добу…і трохи чорного перцю
-
і тушиться в pressure cooker 20 хвилин всього
-
Я з цього самого костковського shoulder і борщ варю, і тушкую з цибулею, виходить так, шо тане в роті - не знаю, шо там кому треба розкладати
-
Перец або якусь сумішь теж можна додати по смаку. Сіль - перед тим як жарити вже
-
Мій рецепт, багато лука, жмакаєшь усе це хорошенько і трошки лимону додаєшь, береш лимон ріжешь навпіл і вижимаєшь туди и жмакаєшь. І в холодильник на 12 годин
-
Ааа, то мова про шашлик/барбекю Згоден, оцет - це дуже жорстко. Роблю майже так само (особливо про сіль важливо), але спочатку багато лука, трохи лімона, трохи соєвого соусу, хмелі-сунелі, ще шось (раз на раз по-різному), та олівкова олія. Перед тим, як жарити - сіль та montreal grill суміш, та іноді трохи bird's eye chili.
-
я в апостіль подавав окремо бакалавка і спеціаліста, і в WES окремо создавав заявку на бакалавра і спеціаліста. Потім вони прислали мені листа (поштою) та там окремо було підтвердження і бакалавра і мастерс. На ціну не впливає, тому подавайте ВСЕ