(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Компанії змовляються, щоб обманути лотерею на отримання візи H-1B", - заявляє Управління з питань громадянства та імміграції США Деякі компанії в США зловживають системою лотереї на отримання робочих віз H-1B. Компанії беруть участь в так званих "H-1B лотерейних кільцях", коли кілька компаній погоджуються подати заявки на робочу візу H-1B на одного й того ж працівника, що збільшує шанси на отримання візи. Це суперечить правилам лотереї на отримання робочих віз H-1B і може призвести до штрафів для компаній. Крім того, у статті згадується про рекордну кількість поданих заявок на робочі візи H-1B у цьому році. www.wsj.com/articles/u-s-says-some-companies-cheat-h-1b-lottery-driving-record-applications-1a3e4fd?st=k1r207clxebwnsn&reflink=desktopwebshare_per
-
да, если выиграешь то конечно лучше
-
Если шо
-
Шо то шо другое - не плохо
-
Где-то пр или где-то выебщик?)
-
Ну хоть где-то, да?)
-
А ты шо пр получил? А то в тредс такой выебщик))
-
Ну, будет блет 🫡
-
И если ты не построишь себе кейс на о1
-
Это если гк не дадут и не будут продлевать вечно как всем другим
-
На пару с Женей короче. Чет у всех ю4ю тяжко идет сейчас
-
В смысле да, нашёл, жду ответа по ю4ю
-
Та я уже неделю как жду ответа))
-
А ты спонсора нашел?)
-
Хз Но если что - на многие товары с apple store можно взять рассрочку под 0% через Paybright Ноут так взял у них
-
Вообще в процессе, жду че на работе скажут, будет их консультант помогать или они наймут, щас доки все собрал, записался на 2 инглиша (селпип и айлс) и тупо жду дату сдачи, это единственный консерн. А так, я писал в иммиграционку новой скотии, созвонились, они сказали что по моему кейсу вообще без проблем, как выборка будет, так и получу, бо айтешки тут мало и их очень любят. П.с хочу и выебываюсь, законом не запрещено)