(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Это типа я просто контейнеры поднимаю не переживая о хосте?
-
до этого дойду, щас просто хочу свой бэкенд поднять на ес2 и посмотреть тф/ансибл
-
Якщо aws краще на ecs то зробити швиденько
-
В Україні немає Моно банку. Давай почнемо з цього. А взагалі вся банківська система дуже маленька. Я нагадаю що розмір банку рахується по кількості активів.
-
ты про эту?
-
Сам выезд ничего не нарушает
-
Не понял формулировки
-
Українка відправила радника Байдена у “нокдаун”. Вона в безапеляційній манері спитала у нього, чому Україну не взяли до НАТО Виконавча директорка Центру протидії корупції Дарія Каленюк спитала у радника Байдена Джейка Салівана, як їй пояснити, що Україну не прийняли до НАТО. - Будь ласка, порадьте мені: що мені сказати синові? Що президент Байден і НАТО не запросили Україну в НАТО, тому що він боїться росії? Боїтеся, що росія програє? Боїтеся перемоги України? Або про непублічні канали зв'язку з кремлем, який є терористичною організацією, щоб добитися Мінська-3? Чи готувати сина в солдати і воювати проти росіян, коли через сім років йому буде 18? - спитала вона Саллівана. 🇺🇦Реальна Війна
-
тобто маєш на увазі що ти виїхав після, маєш штамп і нема статусу волонтера-інваліда, така ситуація розглядається?
-
Так большинство через КПП легально пересекло
-
Админ то за нелегально перейти границу
-
Так, його передавали владі України.
-
Нет даже административного за выезд просто не выпускают по указу президент
-
Что нарушил то ?