(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
К сожалению не все сходу видят что я гей, но одеваться полностю в символику я не хочу
-
А ми сьогодні заюзали купони в волмарті, цікавий досвід враховуючи що знижки компанії надсилають поштою у вигляді купонів, зекономили 25 доларів, пів пляшки гарного джину). Згадався фільм де жіночки вирізали купони на товари і потім ці товари на ebay продавали, така схема у них була)
-
Мне бы что-то такое
-
Как-то агрессивно
-
Зачем череп?
-
Та нет
-
Ленточку я бы купил
-
Я, любую футболки без принта
-
Это бренд?
-
пишіть)
-
Добавлю про идиотов, от мексиканцев в Канаде слышала, что США и раша одно и тоже, только раша немного получше. И ещё, что Украина будет долго платить за оружие. А ну, на вопрос, а че мексы прут в сша, а не в рашу тогда, сказал, что люди хотят хорошо жить и их нельзя в этом обвинять. 🤡
-
Судя по вакансиям вместе с ангуляром джаву юзают на беке. В основном банки.
-
Та ні. Це величезний стрес для мене. Тут безпечно, і вже все облаштовано, кращі перспективи для дітей(дякую за інфо вище,що в Канаді не все так погано з вищою освітою), велика підтримка соціальна( а ми багатодітна родина з немовлям на руках). Тому для мене Канада виглядає як самогубство. От я і шукаю агрументи,щоб себе переконати в протилежному і не з'їхати з розуму. Ну і зменшити ризики
-
Зачем если можно взять 64 и поставить ссд?
-
-
На тему идиотов ( Одесса)