(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
труа рівер чекає)
-
В тебе є тут батьки чи рідні з паспортом чі ПР ?
-
Я не певен, що ми будемо тут залишатись.
-
Та не пощастило, ми планували народжувати в Канаді, постійно сюди катались у відпустку. не планували, що буде війна(
-
пощастило, вітаю
-
Донька з паспортом, та брат дружини (сіблінги конають наче)
-
А далі будемо дивитися у 24му
-
Я поки сподіваюсь на зріст бізнесу у 24, бо цей рік і без війни не альо в ІТ/іграх
-
Мені не подобається політично-економічна ситуація, з медициною стрьомно, брат дружини їздить в Сіетл у приватні клініки, бо умовне МРТ чекати 5-6 міс коли воно треба терміново, або коли його дружину записали до гастроентеролога через 9,5 міс 🫠 В усьому іншому так, топово. Ми завжди планували жити на 2 країни років через 10, коли діти підростуть і будуть кошти на це нормально. Зараз якось нам все подобається загалом і для дітей і тд, проте у нас реал но немає коштів зараз тут жити повноцінно як вдома, дружина не працює, я місцеву роботу шукати не планую і витягуємо на маленькому бізнесі вдома, шукаємо інвестиції в інший проєкт, думаємо з колегами тут щось зробити. Тобто виглядає як подаватися на піар будемо, але не певен, що ми будемо тут жити фултайм. Може так і будемо жити на 2 країни, хоча тоді тут складнувато з арендою по пів року і без свого житла пєчаль. А своє житло це від 600к..)
-
Лінки в профілі, піар для ігрових-тех компаній, цифрові івенти для розробників ігор
-
Найкраще рішення - попробуй шукати роботу ше з Європи і їхати туди, де найдеш. Всюди буде питання: чи треба віза спонсоршіп. То ключове, раджу сказати, шо ні і пояснити, шо маєш опен ворк перміт на три роки. І прилітаєш тоді то. П. С. Колись думали, куди переїжджати після року в Монреалі. Ні з Калгарі, ні з Галіфаксу нам ні разу не відповіли протягом кількох місяців...
-
I am not 43% gay
-
ее давно можно запускать на arm.