(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так і скажи що не вмієш обирати заклади де поїсти, ми зрозуміємо. Називати купу людей говноідами скоріше показує що в тебе є якісь проблеми.
-
Живи там де непотрібно 40хв їхати. Місць з гарними стейками тут купа
-
З приводу їжі насправді треба звикнути, як і вцілому до північної Америки, знаходити смачні овочі (тепличні на мій смак тут смачніші), ресторани (ми знайшли неаполітанську піцу смачну і десерти італійські), плюс в тому що можна спробувати будь яку кухню і великий шанс що страви там готують носії тієї культури. З приводу природи знову ж в Канаді вона не може бути гірша просто треба звикнути до відстаней, в Україні і вцілому в Європі за день можна доїхати від моря до гір і ми до цього звикли, тут по іншому. Я виріс в Херсонській області, думаю просторами Манітоби я би також милувався, я звик що якщо обабіч дороги більше одного дерева то це вже гарний густий ліс 😁
-
Пан з ієрогліфами у ніку.
-
Я не знаю, хто там що не може знайти - зайшли в італійській ресторан в Стратфорді (без броні) - просто супер, шо паста, шо кальцоне, а сіцилійська піцца не гірша ніж на Сіцилії (бував, пробував). Зайшли в рандомний японський all you can eat за 30 баксів в KW - суші смачні, супи, рамен та ще й тайська кухня непогана. Щось там ще було, в Нью Гамбурзі - теж смачно. Так, є місця, де не дуже, але я б сказав, що їх меншість. Хз, може це ми такі невибагливі
-
My cock size is 12cm 😐
-
Витя как обычно, начисто игнорирует написанное и методично рассказывает как в Канаде хорошо, а все кому не нравится - не умеют ее готовить
-
Тобто ти навіть до тоберморі не доїхав 200ки і розповідаєш
-
Збирався, ок Тоберморі, Ніагара фолс, Торонто, все розкидано, я не кажу що не гарно, чи що нічого нема, відстані великі, а атракції на "позалипати пару годин". Більш менш сконцентровано на Ніагара, там водоспад, і потім каньйон (чи шо то) гарний і закінчується все Ніагара он ще лейк, кайфонули там. Я мабуть більше мав на увазі що тут нема гір і моря, але то мої проблеми і треба їхати в БС
-
What a time to be alive, progress is unstoppable