(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
в них я ще знаю діють спец умови якщо міняєш від 3500к долларів на канадський
-
Можна тільки на витрати на лікування, поховання, і ще щось там
-
я незна чи тобі тут хтось відповість по всім питанням, але можу порекомендувати звернутись в Українську кредитну спілку, вони точно на ці питання дадуть відповідь, шо і як краще зробити bcufinancial.com/new-buduchnist/
-
Не розглядаю, мені для наглядності було достатньо криптобіржу FTX
-
Було б простіше SWIFT, але наразі війна, перекаази недоступні
-
Не дозволяє НБУ, який заблокував переказ коштів з українських карткових рахунків за кордон
-
Головне знайти ту роботу і почати працювати а там вже час покаже.Що до першого перця так то ж вже питання до самоствердження людей на фоні інших)) «Царь гори» не моя ціль)
-
@sdwvit
-
Доброго дня, є запитання щодо зняття коштів в Канаді з банкоматів (Укрссиб(дол рахунок, картка VISA) -> банкомат Scotia(або інші банкомати, не принципово)): 1) Яку суму за раз можна зняти?(залежить від наявних купюр?)(Про обмеження 100.000грн на день з вал картки вкурсі) 1.1) Які купюри в банкоматах ходові? Скільки купюр видає за раз? 2) Комісія самого банкомату? 3) Якщо знімати в CAD то: 3.1) Як відбувається конвертація(USD - > CAD); 3.2) Скільки коштів на цьому втрачається? 3.2.1) Комісія укр банку + комісія банку з якого знімаєш(Якщо є) + комісія банкомату + втрати на конвертації --->>> виходить, приблизно від 1% до 3-4% від суми зняття? 4) Чи є банкомати з USD і наскільки розповсюджені? 5) Як найвигідніше знімати кошти в Канаді? 5.1) Знімати в CAD і не паритись; 5.2) Чи паритись і шукати в USD; 5.3) Чи якийсь третій варіант?); 6) Чи можливо знімати у касі відділення банку партнера Scotia з Укрсиббанкової картки, чи це не правдива інформація? Можливо хтось знімав кошти, може поділитись досвідом)) Ціль - зняти кошти, щоб покласти в канадський банк. Буду вдячний за відповіді)