(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я чеканці характеристики свого дюранго на 3.6 то він наче багато чого може потягнути. По трейлерам вибираю на rvezy. За що я переживаю так це те що приїду його забирати а там щось не буде працювати типу габарити чи гальма і ще бачу що деякі в обявах пишуть що треба мати якийсь electronical braking assist, що воно таке хз. То хотів попитати може хтось на практиці брав то на щотдивитись чи що завчасно перевірити окрім того що ти трейл такого розміру потягнеш
-
Залежить від того що ти чіпляти зібрався. В Онтаріо G достатньо для будь чого що легально може дюранго чи інший лайт трак потягнути
-
Який конектор головне (4/7 пін), там бувають перехідники, який розмір шара. А так як будь який причіп, стопи, повороти перевірити. Подивися десь відео як правильно чіпляти. Uhaul гарно показав
-
Чи ось наприклад права якісь особливі потрібні чи 5 фул категорії достатньо
-
И ты туда же) почему вы в глаза долбитесь, где писалось про антидеприсанты или наркоту? Говорилось про поиск способ держать дольше фокусировку и внимательность Принятие 200мг кофеина и 200мг теанина который есть в каждом чае помогают мне учиться в более эффективнее, дольше и держать фокус, в среднем на 2.5 выше больше правильных ответов по reading и listening по IELTS Ах да, это же тоже разряд антидеприсантов и долбления наркотов🤡🤡🤡🤡 Витамин Д это тоже кстати почти героин Бля это все понаминает мем, где сделали пост в fb и спросили где вкусные помидоры, и начались комменты "зачем вам помидоры, возьмите огурцы!" "Вы сюда за помидорами что ли приехали?" "А остальные помидоры вам не вкусные?"
-
Щось типу такого не велике