(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да ясное дело
-
Я не знаю може у вас у Канаді по іншому. А тут всілякі гаражні розпродажі, купівля товару з рук за кеш. Наймання людей на дрібні роботи через маркетплейс за кеш. Я впевнений ніхто з них потім в кінці у W2 не пише рівну суму до копійки скільки вони заробили за рік
-
и то не факт
-
Его Жена
-
Кстати, возраст не большой, если есть проблемы с речью то как вариант могут помочь компьютерные игры. Там можно общаться в чате без проблем. Социальная составляющая. Плюс нарабатывается навык сидения на заднице который в дальнейшем может окзааться полезным. Так что имхо в 11 лет самое оно позадротить во что то и общаться с ребятами онлайн. Часто ребята которые работают за компом любят\играют в игры, вроде как.
-
Якщо проблеми з гавчанням, я б брала упор на творчість і ручну роботу. Шукати свій гіперфокус. Мені розповідали про дівчину, яку в дитинстві ледь не запхали в інтернат для розумово-відсталих. Зараз працює декоратором у театрі, виїхали на творчості. Я вас розумію, моєму майже 9, рас+рдуг, з інтелектом все прекрасно, але дефіцит уваги такий ярко-виражений, що він тупо продовбе співбесіду, всі строки і не зможе вийти з дому, бо на щось відволічеться :(