(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
практически любой, ладно
-
девелопер из Украины сделал старый твиттер
-
❗️У Міноборони Польщі таки підтвердили, що білоруські гелікоптери перетнули повітряний простір країни. НАТО проінформовано про інцидент 💬 "1 серпня 2023 року, сталося порушення повітряного простору Польщі двома білоруськими гелікоптерами, які проводили навчання поблизу кордону. Перетин кордону стався в районі Бєловєжі на дуже малій висоті, що ускладнює його виявлення радіолокаційними системами. Тому в ранковому повідомленні написали, що не фіксувалося порушення повітря Польщі. Наказано збільшити кількість солдатів на кордоні та виділити додаткові сили та засоби, у тому числі бойові гелікоптери."
-
Денег на выезд не имеет вот и бесится)
-
когда твиттер рейт лимитили он там gold dunks
-
наконец-то нашел че искал
-
Daniel, знаєш, ти русофоб на 94% (недостатньо)
-
Мене в реальність швидко повернула спроба закрити власний ФОП. Якщо коротко то я з подивом дізнався що ось уже три роки як після зміни адреси реєстрації ФОП моя справа валяється в РДА і на облік мене не прийняли. Три роки я платив податки по новому місцю реєстрації хоча реально не був там зареєстрований. Зараз я дзвоню в свій район і прошу поставити на облік. Район каже що немає прав це робити а їх має РДА. РДА каже що має право це робити але не зробить поти поки район не напише лист аж в самий мінюст з проханням зареєструвати. Район каже що не буде ніякі листи писати. Все, коло замкнулося
-
Та пізжьож, океан в Галіфаксі холодний, ну норм, але не +25)
-
♨️🥵 Вчені встановили, що липень 2023 року став найспекотнішим місяцем на Планеті за останні приблизно 120 000 років Зазначається, що величезні регіони в Північній Америці, Європі та Азії борються з жахливими температурами, а світовий океан нагрівається до безпрецедентних рівнів.