(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Думаю це все змінила б третя яхта
-
фартук в масле, оливье
-
Та все примерно так
-
Доброго дня! У когось є відгуки про Школи по Ukrainian Bilingual Program? Або підкажіть, будь-ласка, куди краще записати сина у перший клас, щоб він легко адаптувався й вивчив англійську. Розглядаємо: Торонто та Ванкувер
-
Всім привіт у цьому чатику Чи є хтось хто подавався на ю4ю за останній місяць? Там форму трошки змінили, є пара питань)
-
Никто не сталкивался если везёт за границу животное не владелец, а другой человек ( не вписан в вет паспорт) нужно делать доверенность или просто дать копию загранпаспорта владельца?
-
Они расплывчато на сайте пишут «May be available In-Warehouse at a lower non-delivered price». Если бы это явно называлось ценой доставки, то было бы не так хитро. И вроде когда я покупаю в онлайне, то им огромный чистый магазин с кучей персонала содержать не надо, так что по мне так должно быть вообще дешевле.
-
sirius xm мучають дзвінками, вчора був навіть трохи rude (по канадським міркам) коли тільки купив машину дзвонили що вони мені дають тріал, потім вони мені дзвонили сказати що в мене закінчується тріал, потім вони слали паперового листа про те що в мене закінчується тріал, тепер щомісяця дзвонять спитати чи я не передумав і чи не хочу підписатись на їх радіо всього за 5 баксів на місяць...