(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Лучший город Северной Америки)
-
Без упоминания города ставлю что это Торонто 😁
-
також хвилює питання легалізації, враховуючи, що хвиля вже почалась (Чехія скасовує тимчасовий захист тим, в кого відкрита віза СUAET). Відпишиться, як вирішите, ваш досвід може бути дуже корисним для інших. А щодо джині, найму, життя в цілому, виявилося, що Україна найкомфортніша країна, де люди швидко адаптуються. Десь побачила фразу: "В Європі все працює, але зробити нічого неможливо. В Україні нічого не працює, але зробити можна все" Я побачила, що тут туго з ІТ, мені про це і раніше казали, але хз на що я сподівалася, тому вище підіймали тему про роботу на штати та ТN візу. Україна вигравала різницею між зп та витратами, ІТ дійсно мали "особовий статус", зп напорядок вищі. 3к не в ІТ я не знаю хто заробляв, може, якийсь менеджер на Криворіжсталі. Короче, тут питання часу, я вважаю. Хто має час, сили та довгострокову подушку безпеки для оформлення пр та паспорту, то велкам
-
Тільки це не можна повернути: ire are non-refundable and non-exchangeable. These include: • Gift Cards • Tinted paint and stain products • Products cut to length or modified • Magazines • Firearms • Ammunition • Fireworks • Clearance or final sale merchandise
-
В мене вираховують 31%, але це з іншуренс. Я так зрозумів тут він обов'язковий.
-
в туро можна додати другого (третього) драйвера. це на випадок фейлу
-
Дякую, зрозуміла
-
я здавав на машині з туро, дефолтна минимал страховка від туро й все було ок ніхто не перевіряв насправді
-
Они ещё давали игры когда с беседка ланчера в стим переходили
-
Та раздавала то да, но надо же во всех ланчерах собрать))
-
Рогозин??
-
Але так, можно, у вас є 30 днів щоб повернути товар, якщо він буде в кондиції. Або скільки там у Canadian tire
-
Привет всем! Мне интересно, а могу ли я купить ёлку в Canadian Tire искусственную, а после НГ вернуть?
-
Там туга пам’ять, тому на 256 дивлюся. П.с бесєдка роздавала все це на 25 річницю фолича
-
напоминаю, шо щас в эпик геймс каждый день новая бесплатная игра)