(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Heroku, якщо хостити монго десь aside. Спробуй ще версел. Але теж хостинг бд на стороні Якщо не треба доменів, великого трафіку та просто тестовий проект, то AWS EC2 t3.micro чи якийсь дешевий тір. Там зможеш усе запустити. Ще є питання як фронтенд запускається. Статичний білд чи npm run dev
-
Спасибо, я имел ввиду, что если нету однозначного правила, что "ребенку надо ходить в школу по месту жительства", то как минимум есть нюанс, что за ним на другой конец города автобус не поедет. А это мне кажется очень существенно, что перечеркивает для большинства вариант отдавать ребенка не по месту жительства
-
Для монги на оф сайте есть фри тир
-
Шкільний автобус дають якщо відстань до шкоди білтше якогось мінімуму, в Калгарі 2.5 км наприклад. Якщо дитина ходить на after school то шкільного автобусу не буде, бо він і туди в назад возить. Ну так в калгарі принаймі
-
Тобто відносно абсолютного мінімуму
-
Так, автобус обслуговує тільки певний район. Якщо живете в іншому районі то однозначно будете самі возити, а в деяких випадках можуть і попросити в школу потмісцю проживання. Але навіть і у вашому районі то автобус не панацея.
-
До речі, біля Монреаля в найкращих районах ціни теж досить дикі. мільйон - два. То я про Вест Айленд, Кандіак, Бушервіль. А дешево - починаючи з середнього класу і якихось нюансів, типу школи не в топі рейтингу і т. д. То з власних спостережень. Тому, тим, хто шукає класики (типу школи з хорошим рейтингом, хороший район і т. д. ) і там приходиться дофіга платити і для них ота фраза "в Квебеці дешевше" не працює
-
а якщо через затримку їх не встигну на рейс іншої компанії в Європу? (air canada)
-
ех, та там таке навіть в одній авіакомпанії не забронюєш, не кажу вже про одне бронювання
-
Якщо два різні бронювання - проблеми індіанців шерифа не цікавлять
-
Ну явно не абсолютного, чи ти про який період часу? На скільки впало саме перед другою фазою війни, я не слідкувала, а після 24.02.22 наслухалася - і що впали ціни спочатку, і що виросли потім. Як я розумію, якщо перед лютим 22го й впали ціни, то не дуже суттєво
-
Я юзаю наступну стратегію: 1. Statement balance має бути майже однаковим кожного місяця, >5%, <30% 2. Після стейтменту, закриваю баланс стейтменту. Equifax плюсує в середньому 2-3 поїсти в місяць, TransUnion не так стабільно, але теж їде в плюс. Але одного разу не встиг оплатити до стейтменту, на виході -15 поінтів в обох бюро.