(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Починаючи з Борисполя, де таксисти не давали вийти нормально, потім ці кончені маршрутки - ну що, нормальні автобуси не можна запустити? Поїхав в Запоріжжя - там просто капець і перегони Проспектом за 5 гривень на сталевих гробах. Кончені водії у Києві та на трасах, що водять як МакЛауди на коритах. Паспортний контроль на вильоті, я з трьома дітьми йду на експрес-віконце, а там тільки для Visa Infinite. Ок, порився в гаманці - моя вдома. Ось MasterCard Elite, можна, ні? Ні! Ну ок. І тут регіт якогось придурка з сумкою LV та в Gucci, що його туди пустили, а мене з коляскою та двома старшими дітлахами завернули. Ну камон, тут мільйонера від середностатистичного канадця відрізнити дуже важко, в мене знайомі є. Фіг по ньому видно, що в нього грошей купа. А там всі ці показні понти, якісь постійні мутки всюди.
-
Засланный козачёк
-
Совпаденіє?
-
Я так же охренел когда всего через 8 месяцев прилетел обратно. То, что я всю жизнь считал нормой вдребезги разбилось
-
@sdwvit шо ты наделал?)
-
-
А вот это серьезно: Okta сообщает клиентам, что ее репозитории в гитхабе были взломаны в декабре, и были украдены исходные коды. По заявлениям самой Окты, доступа к пользовательским данным или к самим сервисам хакер не получил, но мы ж с вами понимаем, возможно всё. Напомню, Okta — это поставщик авторизации и аутентификации для многих компаний среднего и большого размера. Честно говоря, я опасаюсь теперь не столько за саму Okta, сколько за компании. www.bleepingcomputer.com/news/security/okta-says-its-github-account-hacked-source-code-stolen/