(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там не всі гібриди, моя не підпадає :( Types of incentives There are two levels of incentives: Battery-electric, hydrogen fuel cell, and longer-range plug-in hybrid vehicles are eligible for up to $5,000; longer range plug-in vehicles have an electric range equal to or greater than 50 km
-
тільки ні ті що заряджати можна
-
Друзі!!!!!! Важливо💙💛💙🙏💛💙💙💛💛💛💙 Збір на АВТО для 116 ОМБР рота БУАР. Для виконання бойових дій аерозвідці!!! Розділили суму на декількох волонтерів,так швидше збирати. Мій збір всього лише в 40000 грн. На сьогодні не вистачає 13.000 грн. Ми працюємо на повну котушку за ради нашої перемоги,за ради нашого майбутнього і заради наших побратимів та посестер які потрібні нам поруч живі!!!!!!!! Тому прошу репости та ваші донати!!! Я " Тринадцята" ручаюсь за кожну використану гривню. Моно банка: 5375411207515243 send.monobank.ua/jar/A58H1xyfP9 Pay/Pal: [email protected] Посилання на мої сторінки зі звітами: www.facebook.com/profile.php?id=100018518553957 instagram.com/zrozhevskaiaanastasiia?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg%3D%3D
-
И это при том что выезд ограничен и сильно, это считай "отложеный спрос"
-
Доброго дня, можливо хтось підкаже, чи можна летіти транзитом через сша або Лондон якщо нема візи в ті країни. Тобто з аеропорту не виходити, а зразу на літак до Канади?