(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хах) я купила добрива для помідорів, мабуть в них спільний маркетолог
-
Читай далі, до двигунів та батарей
-
Що Азія? Які в них full size family hauler?
-
))))
-
Ф-150 на старих та випробуваних двигунах так - буде бігати доки не загониш. Я кажу про те що нові силові агрегати можуть вести себе не так як окутані часом старіші моделі. Ти же не хочеш за свої гроші робити для них UAT? Так, до 100к вони тобі замінять двигун, а далі вже за свої гроші. Нажаль я свої 100к катав до них на сервіс де вони діагностували усе, тільки не суть проблеми. Звернувся до 3 інших гаражів, всі як один сказали що проблема в прокладці і взагалі американські машини - їх основні клієнти.
-
looks like 5y/100k powertrain warranty
-
На 99,999 - замінять, на 100,001 - ні? 😃
-
Тундра, крузак 300/секвойа
-
а якщо вкладав у fhsa а потім передумав покупати будинок в Канаді. Грощі можно якось забрати звідси?
-
так
-
better no job
-
Крузак супер комфортний диван, ти що
-
Вони жруть як не в себе, посередні в комфорті . Більш того я не певен що бітурбо на тундрі буде ходити. В мене бюджет ~1500 на фінанс, бензин/зарядка та сервіс, річний пробіг ~30к. Тойота не влізе
-
В мене було кілька японців, в тому числі міцик, на якому я одного разу тупо забув про масло (зміни в житті, дурна робота і все таке), і коли приїхав через 23к, на мене подивились як на ідіота (так і було) та сказали "дякуй інженерам мітсубісі". Це було десь на 80к, потім він спокійно доходив до 170к, де я його продав, з 0 питань по двиглу. В Таї я взяв 17 річну хонду з 380к пробігом... 2.5 роки відкатав, 0 питань по двиглу. Була мазда 120к відкатав, 0 питань. Зараз мазда 243к вже, 0 питань. На цьому фоні брати авто, в якому я маю думати, "а чи не здохне тут двигло на трохи більше 100к" якось не дуже хочеться 😞 Але я згоден, шо виглядає так, що в цьому окремому сегменті вибір не дуже великий.
-
теж м'який, валкий, але крузак дещо комфортнішим здався
-
так, GMC DEnali
-
я теж ) кажу про 200