(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А найприкольніші на мій погляд оці red currant cherry, вони дуже малі, найбільший десь сантиметр в діаметрі. Але дуже солодкі і їх просто дофіга
-
Мої великі ще зріють, але треба було раніше листя обрізати, а я оце тільки зараз. Чері вже напевно тижні три їмо
-
огород огонь конечно
-
нічого не сталося, падає не різко
-
психологічна відмітка
-
Збираємо команду (10 людей максимум) на геймдев хакатон в Едмонтоні пʼятницю-неділю (48 годин) щоб створити щось круте. Потрібні люди з різними скілами – розробники, артисти ітд. Якщо хочете приєднатися – пишіть. Квитки і більше деталей тут: www.eventbrite.ca/e/alberta-game-jam-edmonton-2023-presented-by-nait-tickets-682029567797
-
IRS agent here 🙋♂️
-
Зовсім про зустріч забув, got laid off у вівторок ахах давайте перенесемо
-
А був хто в Галіфаксі? що подивитись, де смачно поїсти?
-
Всем привет, как и обещал делюсь опытом получения PR в BC. Timeline (самостоятельная подача на всех этапах): o эвалюация WES –April-May 2022; o начало работы - June 2022; o application to BC PNP non-express entry - July 2022; o IELTS passed - August 2022; o confirmation of “Nomination of Base” (номинация от ВС) – September 2022; o Sept-Dec 2022 collection of required documents (IRCC checklist); o request “To ensure you still meet the conditions of your nomination” от “BC Provincial Nomination Program investigator” – December 2022; o Application to IRCC (AR) Provincial Nominee Program – January 2023; o AoR – March 2023; o medical passed – April 2023; o PAL – June 2023; o Final Decision – end of June 2023 (on GC key portal); o “golden” email (“Congratulations, you now a ...”) followed by Portal 1 & eCOPR – July 2023. Итого, процессинг на провинциальном этапе 60 дней, процессинг на федеральном этапе 5 месяцев. Полезные ресурсы: BC PNP guide; сайт Canadavisa; immitracker Canada; тематические CUAET чаты в telegram (AB, MB, NL), canadakaknado (не реклама) для понимания и анализа своего timeline.