(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я вважаю що так і треба. Але ж нема консенсусу у світі щодо цього зараз. Плюс якщо війна продовжиться на роки, то повилізають правопопулісти всюди, як в ЄС, так і в США. Це те, що треба путіну. І взагалі це буде нереально зробити тоді. В мене волоси дибом встають як набирає популярність "Альтернатива Німеччини", зараз майже до 50% доходить. Це ж жах. І так всюди буде.
-
Якщо серйозно, то вивезти гроші з України, то гемор. Про правила наших прикордонників (довідка про зняття готівки за останні 90 днів), я знаю, але гроші накопичувалися поступово протягом 10 років, тож нічого довести я не зможу. Покласти накопичене на рахунок і потім знімати в грн більше місяця з усіма втратами, не варіант. Чолночити з грошима, окрім мене нікому. Чоловік проти крипти. Тому я цікавлюся, як хто виходив із цієї ситуації, виключаючи вищенаведені способи. Чи будуть питання на польському кордоні, якщо на українському я нічого не задекларую
-
Хорошая попытка товарищ майор, хорошая попытка...
-
Зазвичай прикордонників суми до 50к взагалі не цікавлять з того, що чув
-
Всім привіт. Давно є учасником цієї групи, але в read only форматі 😅 В мене є питання стосовно декларації коштів більше ніж 10к на польському кордоні. Може хтось стикався? Як саме проходить процедура? Чи затребують на польському кордоні якусь довідку про вивіз готівки від українських прикордонників? Чи їм достатньо просто заповнити деклараційну форму? Її заповнюють на кордоні чи заздалегідь? Дякую за будь яку релевантну інфу