(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт! Друзі ми збираємо кошти для авіарозвідки 2 десантно- штурмового батальйону 95 окремої десантно - штурмової бригади ЗСУ. Наші штурмовикі-розвідники з першої лінії оборони потребують дуже терміново Mavic 3T! Намагаємося зібрати кошти як найскоріше - ситуацію ви всі знаєте 💛💙💪 Вартість Mavic 3T складає 220 000 грн. Нам залишилось зібрати 180,000 грн. Гроші можна перерахувати на Банку МоноБанк: «На Мавік 3т для 95» 🎯Ціль: 220 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/9fWt1ruSzN 💳Номер картки банки 5375 4112 0783 4602 АБО PayPal [email protected] переводити на PayPal обов‘язково з поміткою "На Мавік 3т для 95". Разом Швидше до Перемоги! 💛💙 Якщо є можливість, почувствуйте плз.
-
Good news, everyone!
-
Вооо, а то я думал один такой
-
Хотів би нагадати що я шукаю роботу. Якщо у когось в компанії є відкрита позиція від джуна і вище буду вдячний за рефералку. Frontend, останні 5 років роблю формочки і не тільки, на React, але готовий писати на чомусь іншому. Наразі пишу знайомій невеличку апку на MERN, теж цікаво було б рухатись в напрямку Fullstack/ Backend. Також маю великий досвід з Shopify. Розгалядаю компанії не лише з північної Америки, аби гроші платили. Дякую за увагу 🌝
-
А шо з англ? Ми поки не наймаємо, але можем знову почати десь може восени, в тому числі фронтендерів
-
dump.video/i/iBn5a2sv.mp4
-
прицеп берёшь и забираешь что надо
-
Россиянка говорит за резолюцию ООН, какой же кайф
-
Это где?