(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну жена к примеру может взять местную работу на пр
-
PR не удастся получить, нужен контракт от компании из провинции, где подаваться на PR
-
Тому що в Канаді середня 80-90к, а в Польщі ~24k
-
А если оттуда удалённо ?
-
але це не Ванкувер \ Торонто \ Монреаль. Це Нью Бранзвік та Халіфакс
-
Скорее клеют для психологического давления
-
ця цифра з опису вакансій і інфи від людей, які вже працюють в ніші в Канаді (не від наших, а канадців). також декілька потенційних роботодавців орієнтували на такі ЗП плюс-мінус
-
Щось замало для досвідченого спеціаліста. Ця цифра з якихось обходів ринку?
-
ну що варто спочатку найти роботу там важко, не будучи там я думав, що люди розглядають Халіфакс ще з Європи і поділився тим, що рекомендують рекрутери
-
Рашки нема, мені підходить 😁
-
В смысле?
-
Так а чого ви вирішили, шо я з поза океану? Я вже тут, розглядав куди поїхати з Монреалю, коли оренда закінчиться. В Галіфакс не поїхали, бо ніхто не відповів ні мені, ні дружині, ше і там нам не дуже сподобалося, коли туди поїхали. І я вже написав, шо каже місцевий про їхній ІТ ринок
-
Сейчас такая нестабильность глобально что очень сложно делать прогнозы какие либо
-
поки що суспільна думка за те, що пузатої хати не вистачає в Канаді більше
-
іноді здається що вирішили, а іноді як порахую дебет з кредитом - то думаю, а нащо воно те все? специфіка характеру, мабуть. насправді я дуже ціную всі коменти тут, це корисно і дає зрозуміти загальну картину
-
я десь читав, що треба по одній сторінці CV на кожних 10 років досвіду. багато рекрутерів носом крутять від 2 сторінок. хто що про це думає?
-
Other steps include a municipal land transfer tax on foreign buyers of residential real estate, higher on-street parking fees, the implementation of a commercial parking levy — an idea floated by former mayor John Tory earlier this year before he resigned — and selling off surplus real estate assets.
-
The report also details measures the city could quickly pursue under its own authority, such as progressively higher rates of land-transfer tax on homes that sell for more than $3 million and increasing the existing vacant homes tax from one to three per cent, both pledges Chow made on the campaign trail.