(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У них там зп не сильно актуальні до ринку, тому не розчаровуйтесь одразу )
-
А, точно, я детально не разбиралась, бо ми вирішили по СЕС йти. Думаю що так, але мабуть краще спитати в когось хто йшов по цій програмі.
-
hold or have accepted an eligible job in Québec: on a full-time basis; whose hourly wage is equal to the maximum wage for your profession (9th decile of the wage for your profession). Знайшов 😔
-
have acquired work experience in Québec or abroad in a level 0, A or B job according to the National Occupational Classification: on a full-time basis; for a period of at least 24 months over the 60 months preceding submission of your application; Виглядає наче можна взагалі обійтись без місцевого досвіду? Each stream includes the following two profiles: Francophone Francization. Я ж правильно розумію, що треба вибрати лише один з двох профайлів?
-
А який зараз дефолтний спосіб переводу готівки З України в Канаду? Wise працює?
-
Там не з зп проблема, а з місцевою роботою, не до кінця розумію, чи мій роботодавець підійде, ентіті то є тут, але чи того достатньо
-
там знизу є форма, можете спробувати запитати в них напряму
-
Ну вони якось детально не розписують це питання, тому може ентіті буде достатньо
-
@AnyCashBot
-
А на крипту зараз хіба можна закинути? Чи тільки як пір ту пір з мінялами крипти?
-
Так, дуже дякую, скоріше за все так і зроблю, на папері виглядає реалістично 🙏🏻
-
А місцеві банки не блокують коли крипту продаєш і на них виводиш через всякі бінанси?
-
Я делал паломничество в банкомат раз в неделю - собирал все свои карточки и своей жены и стоял как скамер трусил банкомат.. пробовал искать людей, кто тут может дать CAD, а я скину ГРН на укр банк - не нашел. Через крипту не понравилось - дикие комиссии и головняк с криптоматами.
-
PHP сразу после Дженкинса помрёт
-
а з банкоматів ти просто з укр карток знімав? скільки комісія виходила?