(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Легко може бути виключенням. По тих районах де дивлюся десь чверть продають овер аск, все інше нижче аніж просили. Ріелтор може влаштовувати аукціон пропонуючи заздалегідь занижену ціну щоб більше народу прийняло участь в аукціоні
-
Hey guys, I am looking for a front end developer here in Toronto for ling term collab, is there anyone who is bored and wants to join some side projects?
-
Всім привіт, є питання по self employed (sole proprietorship), можливо хтось має досвід і може допомогти: чи можу я мати лише одного постійного клієнта і мати від нього 100% доходу? Питаю, бо в деяких країнах дозволено мати максимум 80% доходу від одного клієнта щоб існувати як self employed, ніде не можу знайти інформацію по Канаді про це. Заздалегідь дякую.
-
Якщо у когось є друзі/знайомі, котрі пишуть книжки і розмовляють англ/укр/рос мовами, дайте контакт, хочу попитати які фічі вони хочуть бачити Я просто роблю веб приложуху для просування початкових авторів і їх книжок і хочу порозмовляти з реальними можливими користувачами) Пишіть: @agent_D
-
Жодних поступок територіями заради «миру»: про це сказав Зеленський і ВРУ ухвалила відповідну постанову № 9626 Постанова забороняє будь-які територіальні поступки заради припинення війни. 🇺🇦Реальна Війна
-
Те саме
-
Йой! Gwyn, знаєш, ти русофоб на 74% (але це тільки сьогодні)