(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це дуже мемна тема - мапи. Головне питання як натягнути 3д на 2д. В залежності від метода це подобається різним країнам www.thetruesize.com/ Наприклад, в австралії карта виглядає дуже дивно для всіх крім австралійців ІПСО придумали ще за часів меркатора
-
Окрім депозиту на 3 місяці, є варіант знімати грн з рахунку в касі (враховувати втрати на комісії за зняття) -> міняти їх в банках (якщо в них буде валюта на продаж) або ж в обмінниках на $ -> потім нести ці $ назад в банк, щоб покласти їх на доларовий рахунок з певним обмеженням не більше 400 тис. грн. в день. Далі наче можно користуватися $ карткою за кордоном майже без обмежень. Так мені пояснили в Приваті
-
Вітаю! Чи є в кого страховка manulife? Хотілось би профітнути її трохи. Десь чула що можно оформити через них наприклад комп. окуляри. Це правда? Може хтось ще щось порекомендує?)
-
як зняти грн в касі в Торонто? Я якій касі є 400 тис грн? )
-
але не більше 14 млн грн
-
на тому клаптику Queen street ще декілька закладів зі смачною їжею, можу додати: German Doner Kebab і O'Frenchy
-
Это сугубо про медиков
-
Насколько я помню, там не обязательно работать в Канаде по професии, главное иметь нок и диплом)