(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сам, ага
-
Автор потім вже уточнив що мова про створення нових акаунтів, а не маніпуляції з існуючими
-
та спамер залетів і військового вдавав і грошей просив. сам випилився
-
Я уточнив про що саме я говорив
-
ось
-
можно подякувати еплу що вони вирішили технічні обмеження і дозволили логинитись в існуючі аккаунти
-
Я говорив про кількість активації девайса, не про кількість нових акаунтів
-
але аккаунт можливо створити і на веб сайті (можливо також не більше 3х на девайс, не здивуюсь)
-
ну ти писав що на маках проблем зі створення аккаунту нема, а тепер з логіном в існуючий акк проблем нема
-
І вважаю що це повʼязано з тим що кожен акаунт дає певну кількість ресурсів безкоштовно, щоб цим не зловживали це обмежили, Apple ID не привʼязаний до сім карти на відміну від Гугл акаунт. Можливо є якісь ще нюанси по залізу, як пишуть в Гуглі
-
давай прямо спрошу: ти дійсно вважаешь, что ліміт на стровення обліковіх записів не більше 3х на девайс це саме технічне обмеження?
-
шо за бот?
-
Да Фолаут и старфилд единственные игры в моей коллекции, где фпс рандомно проседает до 5-10 Лечиться альт табом Если не юзать альт таб, то полный фриз на секунд 10-15 Вангую, что проблема в движке И судя по реддиту, такие проблемы не только у меня)