(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ось таку красу, як в Щікаго )
-
я просто посмотрел видосы про поездки через него к океану например годнота же
-
yukon.ca/en/contact-ukrainian-family-support-desk да вроде норм
-
Це мабуть найкращій підсумок
-
у них 404 отдает ссылка которая должна была быть для помощи украинцам 😄
-
А у юкона нет никакой программы для пр как я понял интересной?
-
трохи гоняють, але здебільшого гоняють в місцеву wilderness, бо Юкон то дуже далеко. backcountry camping доволі популярна штука
-
На щастя ті хто приймають рішення здебільшого живуть поза дт
-
отнимают свободу...
-
Логічний наступний крок після обмеження авто які погаїхали це обмежити пішоходів які прийшли в прекрасний даунтаун і створюють там натовп
-
Ну раз адвокат сказал, то точно подходит)
-
який кайф з психами їздити в автобусі? Це якись прикол?
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка по перекладу з української на англійську У вимогах написано "сертифікований перекладач за кордоном з ID номером та печаткою" На скільки я розумію, такий переклад можно зробити і в Україні, головне щоб відповідав вимогам, правильно? А чи потрібен афідавіт?
-
Ну я бегаю 4 раза в неделю по 10 км постоянно, но предпочитаю автомобиль для перемещения)
-
логістика це окреме питаня, більше того розподіл це вже частина роботи ЗСУ, не МО. це не відміняє того що проблема є, і досить погано працюють на попередженням їх.
-
Я таки прочитав оце все... Ну може не все, а більшість. Андрію, середній показник cars per household in Canada - 1.5. Cars per household in GTA - 1.3. Найбільший показник хаусхолдів в даунтаун Торонто без машин - 55%, що означає, що 45% хаусхолдів навіть в даунтауні - машини мають. Лінків не наводжу, гугліть самі, за вашим прикладом. Дивлячись на це, які в біса 5%? Реакція на ваші ідеї така, тому шо ідеї ці - про те, як забрати у дуже, дуже великої кількості людей amenity, яка по дефолту вважається абсолютно необхідною. Так, в деяких європейських містах обмежують чи забороняють авто в даунтауні. Але 1) це Європа, а це - Америка 2) як правило, це не більше за кілька кварталів
-
все вірно, коли він це продасць то пересяде на мінікупера