(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ой як шкода що велосипедистам заважають люди їздити через парк (ніт). Насправді велике упущення вотерфронт трейлу бо реально стрьомно гуляти парком коли мимо тебе носяться велосипедисти, я не розумію чому для велосипедистів не діють обмеження швидкості в пішохідних зонах як от парк
-
Вибачте що таке старе повідомлення тегнула 🤣 виходить що навіть в Альберті складніше отримати аніж в Атлантичній провінції?
-
Ще таке питання, я не зовсім зрозуміла, щоб подаватися на ПР треба мати рік будь якого канадського досвіду роботи(зрозуміло що фул тайм, в провінції в якій проживаєш) чи треба шукати компанії які саме мають якусь позначку для отримання ПР в подальшому? Я щось заплуталась, дякую
-
Реально. Навіть якщо в костко умовному працюєте
-
В Атлантичній реально отримати за пів року працюючу десь по місту? В Альберті виходить що рік треба працювати? Чи навіть довше?
-
❗️НАБУ повідомило Ігорю Коломойському про ще одну підозру - у заволодінні коштами «Приватбанку» на понад 9,2 млрд грн. Підозру в справі отримали ще п'ятеро людей
-
Дякую
-
Якщо мова йде про educational discount від самого Apple, то при замовленні онлайн вони нічого не питають, ніяких пруфів не треба
-
Усім привіт! Є таке питання: Чи правильно я розумію, що з візою quaet в Канаду я можу заїхати ТА отримати дозвіл на роботу тільки до 31.03.24? Що це за «общие основания и без получения помощи»? Типу по quaet заїхати не зможу и не отримаю дозвіл на роботу?
-
Дякую! Тоді певно доведеться це якось пережити за для ПРу 🥲