(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Все кто хотел уже подняли стартап и вышли на пенсию в 30, ты просто не хотел
-
Я подверг сомнению определение "изи". И "не хотели "
-
Я вище уже сказав - яка різниця який процент. Ти взагалі з самого початку ставиш питання не правильно: масово перевозили. Що значить перевозили? З якогось Люксофта подивилися на тебе і сказали що тебе треба перевезти? Чи ти сам доклав зусиль і переїхав? Уловлюєш різницю між переїхати і перевозили?
-
Ты вообще до сих пор работаешь? Подними блин сраку заработай нормально денег ! Жизнь слишком короткая чтобы тратить ее на работе 🤷♂ неудачник 😘
-
100%?)
-
це як ті хто має ПР кажуть що його отримати просто
-
Так и я такое наблюдал, но в ответ слышу что я обиженка и вообще не будь бедным и больным 😁
-
В єпамі-серві люди роками чекали релокацію, це ті хто активно шукали як потрапити в щось розвинуте. Мабуть тому що було просто
-
Subscribe for more memes
-
Ну-ка скажи мне на глаз, какой по твоему % среди типичных укр синьоров мог изи уехать в Германию но не хотел ( потому что в Украине был уровень жизни выше чем в Германии 🤷♂)
-
Да ты сама объективнось да )
-
А если не равнять ? А объективно оценить?
-
Де ізі? Куди ізі? В яку країну? До ковіду ізі було в Німеччину, Данію, Нідерланди. Це те що я точно можу сказати. В Канаду мабуть не ізі. В США теж не так щоб ізі, але дуабол. При цьому в США по Л1 це сто проц ізі було. Але умови на Л1 в Укр галерах були такі собі.
-
Да ты так и не прочитал начало там написано "изи"