(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут в Канаді літаки літають над хатою низько і гучно так діти фрик аут від цього досі хоча вже скоро 1 рік буде як живуть в Канаді де все спокійно і війна дуже далеко
-
Не треба Вінніпег сурвайвал джоб плюс удаленка в айті я не знаю як ти потягнеш, бо по суті зараз ми з дружиною так на двох робимо я свою удаленку а вона сурвайвал джоб місцеву. Так от та срана сурвайвал джоб на мінімалку ну й задля ПР якщо роботодавець не кине бо вже перший раунд сурвайвал Джобс кинув через коліно 3 місяці помирала на ній і гудбай шукай новий джоб оффер та все з нуля починай. Так от після сурвайвал джоби тієї дружина вдома буває десь ну 3-4 години після роботи до того як треба спати або перед роботою так само пару годин якщо початок зміни десь в 11am. Якщо такий сурвайвал тягнути буде та сама людина що й айтішну удаленку то мені здається на удаленку не вистачить ні часу ні єнергії
-
В мене навіть сидячи вдома енергії малувато на ту удаленку бо через постійну відсутність вдома дружини мені доводиться то малих зі школи зустріти то їсти їм підігріти або й приготувати то самого себе обслужити бо ж ніхто не приготує. Виходе хто вдома той і домогосподарка. А це тож час забирає і відволікає від ремоут праці
-
Если что-то уже работает - значит это не надо менять)
-
Це вже інша справа. Sviatoslav, твій рівень русофобії: 129%. Оце добре 🍉
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Печижінка.
-
🏳️🌈 I am 13% gay!
-
My cock size is 13cm 😐
-
Ну да Виннипег в этом наборе уже слишком)
-
www.ddinstagram.com/reel/CupETtvtDS2/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==
-
Може залежати від культури компанії також
-
ну бо він русня, хто знає скільки разів він вилітав на бойові завдання проти наших, поки надумав "здатись" + наші мудрі маркетологи, ще футболку на нього з тризубом натягнули, максимальний рівень огидності, незрозуміло на що розраховано взагалі