(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Короче ты балабол
-
Я не говорил ничего из того что ты перечислил ты упорот ещё раз спрашиваю?
-
Выше ссылку дали не надо визу с паспортом Канады
-
Понятия не имею наверно тем кто с pr
-
С канадским паспортом виза не нужна в США с Украины нужна количество отказов 43% вопрос закрыт. Потому что я говрил именно про это ты тегнул меня
-
То к чему оно вообще ?
-
Ты уверен что это именно так формулируется?
-
То теж був мій перший досвід взагалі. Пошкодження були не суттєві, тріщина в бампері. Тут довго описувати, як то було в нас. Max постом вище все правильно описав. Але клаймити потрібно всеодно. В нас страхова винуватої сторони морозилась, поки ми не поїхали в поліцію і не видрукували репорт з даними обох сторін і лише після того, з мене перестали вимагати оплату того дедактб фі. Типу вийшло що інфу в страхову я подав в день ДТП, коли інший учасник ще не клаймив і відповідно в клаймі не було всієї інфи про другого учасника, на наступний день винуватець заклаймив теж і в поліції сказали що вони оновили репорт і страховій потрібно його перестягнути з бази. Страхова тупила місяць))) Кожного разу коли я питав, як там справи, мій менеджер казала, що недостатньо інфи про другого учасника))) Кароче, сам поїхав в поліцію, попросив розпрінтати новий репорт і відправив його менеджеру)
-
"In most circumstances, Canadian citizens do not require visitor, business, transit or other visas to enter the United States, either from Canada or from other countries" Тепер читай що таке B visa travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/tourism-visit/visitor.html