(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
С учётом что ВП на 3 года сомнительно так успеть без рисков
-
Там нет работы и жилья потому и не едут)
-
Місяць тому спілкувався з людиною яка приїхала навесні по ній. Хоча може то якісь старі анкети в них були
-
Ну камон. Як раніше люди імігрували? Поки є вп працюєш і знаходиш нормальну роботу, на якій можуть подовжити перміт на закритий. Отримаєш ще +2-3 роки. Звісно якщо мову вчити з нуля то складно. Але кілька знайомих вже отримали після року відвідування парт тайм курсів. Звісно вони не на заводах в нічні працюють і приділяли час мові, але навіть в інших сценаріях варіанти є. Найшвидший пр на острові приц едвард але чомусь туди не так багато людей їде 😆
-
33ʼ це розмір резини, так офроад резину виміряють. на 33 по місту чи хайвею це звісно супер ідея. ford escape це компактний кросовер же
-
Я как то смотрел ничего не нашел
-
Больше чем в Манитобе?)
-
тим що є рахунок одразу в країні де отримуеш і значно зручніше
-
Always has been
-
Так и будет во всем, отец ликвидатор ЧАЭС я видел благодарность общества и государства своими глазами наглядно
-
прикольно читати. коли маєш досвід їзди по всій Україні, в будь яку погоду, враховучи їзди в зимку в Карпати. тобі розповідають що переднім чи задним приводом не реально жити, або тільки Київ-Львів траса. хреново коли у людей за малий досвід, но починають на правах експертів розповідати що треба 4х4 і тільки. мої друзі. хто мав седан, після були джипи 4х4 кожну зиму хоча б раз їх витаскивали. но коли пересидали назад на пузатерки, то ні разу за зиму. логіка просто, на пузатерке треба більше думат тобто думати. і все буде добре.
-
в тд та скоші керування доларовим рахунком це пиздець, грощі надходять через декілька днів, конвертація по адекватному курсу через сторонні сервіси. а тут все онлайн, швидко, з мінімальними комісіями