Ну шо ви там, звинувачувальники Неньки.
В Польщі сьогодні було вдарено лідера опозиції в Парламенті, так, депутата. Чоловік який бив, накручений тупою істерією від Качинського і компанії, кричав, що депутат німець.
Так, окрім антиукраїнського дискурсу, в Польщі активно крутять антинімецький.
А ще Маровецький знов сьогодні намагався щось пояснювати наші владі, що от бач не дозволять ображати поляків.
Так дійде і до того, що українців почнуть переслідувати.
Але навіть провладні поляки вже зрозуміли, що ганятися за українцями нині - собі дорожче. Адже це робочі руки і навідміну від Німеччини, пенсіонерів там наших не так багато.
То вони поки кризу зернову пояснюють так: в Україні немає фермерів, це все транснаціональні корпорації, а отже по суті вони боряться з німецьким капіталом, а не з Україною.
Рівень брідятіни в країні наберає лише оберти.
Натомість Зеленський сьогодні у Вашингтоні чітко нагадав, що заборона на українське зерно мала за домовленостями з всіма, зняте 15 вересня. І Польща порушила домовленості. За що ми почали обирати правове рішення - позиватися до суду.
Західні оглядачі визнають помилковість норми, яка діяла до 15 вересня, яка протирічала угодам про асоціацію з нами. Тому Єврокомісія і зняла норму. Натомість у ПІС вибори, і треба було розкрутити скандал наклавши на домовленості.
І знаєте, найбільше в цій історії мене особисто добивають ті вкраїнчики, яким тіки дай привід обісрати свою країну. Просто ниці люди. Мене верне від таких.
Давайте, ще раз обісріть і нашу країну і німців заодно, бо польську теперішню владу ж не може заносити.
Щодо самих поляків, я бажаю аби градус радикальності у них впав. Від щирого серця. Нам ще багато треба буде зробити разом, не дивлячись на всі наші особливості. Зробити, аби зберігти наші дім - Європу зі східного флангу